ÖZEL HABER - Muammer SOYLU

Alanya’da ve çeşitli illerde pek çok proje ile yatırım yapan, dev inşaat firması Kurt Safir’in Yönetim Kurulu Başkanı, Alanya’nın sevilen ve mütevazı iş insanı Hakkı Kurt, hafta sonu Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan Çaykur Rizespor ile Altınordu maçını protokol tribününden izledi. Karşılaşmanın 90'ncı dakikasında iki takım da gol atmayı başaramayınca 1 puanı alan Rizespor, 68 puanla ligi ikinci sırada tamamladı.

Rizespor, aldığı puanla Yılport Samsunspor'un ardından Süper Lig'e yükselen ikinci ekip oldu. Bilindiği gibi Çaykur Rizespor, 2021-22 sezonunda bir alt lig olan Spor Toto 1. Lig'e düşmüştü. Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, böylelikle tarihinde 7. kez Süper Lig’e yükselmeyi başarmış oldu.

Alanya’da 4 bin aileye 7 milyon TL destek sağlandı Alanya’da 4 bin aileye 7 milyon TL destek sağlandı

KURT "ÖNCE DOYDUĞUM YER"

Alanyalı genç yatırımcı Hakkı Kurt, memleketinin takımı Rizespor’u kritik karşılaşmada desteklemek için stadda yerini aldığını ifade ederek  ‘’İlk öncülüğümün Yeşil Şimşekler Adanaspor’umuz. Ama doğduğunuz, bağlı bulunduğunuz şehrin takımlarını mı yoksa doyduğum şehrin takımı mı diye soracak olursanız tabi ki işim aşımı ve doyduğum şehrin takımı derim’’ dedi.

PLAY-OFF'A KALAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor evinde Altınordu ile golsüz berabere kalmasının ardından, Samsunspor'dan sonra Süper Lig'e adını yazdıran ikinci takım oldu. İzmir ekibi Altınordu ise bu sonucun ardından küme düştü. Ligin sona ermesinin ardından play-off oynayacak takımlarda belli oldu: Pendikspor, Bodrumspor, Sakaryaspor, Eyüpspor ve Göztepe, Süper Lig bileti alabilmek için mücadele edecek.