HABER - Muammer SOYLU

Bir Alanya markası olan Rest Property Real Estate, her yıl Altın yıldız ödülleri yarışmasında yılın en başarılı gayrimenkul firması ödüllü almasının bir tesadüf olmadığını ispatladı. Alanya’nın genç ve başarılı iş insanı Rest Property Real Estate’nin yönetim kurulu başkanı Nihat Tufan, başta Rusya olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde yer alan ofisleriyle, yabancı yatırımcılara mülk satmasıyla ön plana çıkarken bu kez de Bodrum’a şube açtı.

BÜYÜMEYE DEVAM

Türkiye’de konut stoğunu eritmek hem de döviz girişine katkı sağlamak için yurt dışında yaşayan vatandaşlara ve yabancılara dönük gayrimenkul sattıklarını ifade eden başarılı iş insanı Nihat Tufan, “Elde ettiğimiz başarıların tesadüf olmadığının güçlü bir göstergesi olarak, başta Rusya olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde yer alan ofislerimizle yabancı yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkul yatırımı gerçekleştirmesine büyük katkı sağlıyoruz” dedi.

BAŞARI BİRLİKTELİKLE GELİYOR

2019 yılında olduğu gibi bu yılda 2020 Altın Yıldız Ödülleri’nin yılın en başarılı gayrimenkul firması ödüllünü aldıklarını ifade eden Alanyalıların gururu Nihat Tufan, “Açtığımız ofislerimiz ekip arkadaşlarımızın büyük katkısı bulunmaktadır. Böyle güzel işler yapmak çok güzel bir duygu. Dünyanın çeşitli bölgelerinde açtığımız şubelerimizi başarılı ve çalışkan ekip arkadaşlarımızın gayretleriyle bu noktalara geldik. Elbette her mücadele, her gayret önemlidir” dedi.