Alanya Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden yatırımları ile temeli atılacak projelerle ilgili Devlet Bahçeli’ye bilgi veren Yücel, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye Selçuklu yıldızı üzerine hat sanatıyla Devlet Bahçeli’nin ismini yazılı olduğu tablo hediye etti. Çeşitli ziyaretler ve görüşmeler yapmak için Ankara’ya giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretinin ilk gününde MHP Genel Merkezini ziyaret etti. Genel Merkezde ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret eden Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin devam eden ve projelendirdiği yatırımlarına ilişkin bilgi verdi. Başkan Yücel, Alanya’ya kazandırdığı eserlerin yapılacak toplu açılış ve temel atma törenine MHP Lideri Bahçeli’yi davet etti. Genel merkezde daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile görüşen Yücel, Alanya Belediyesi’nin Üretken Belediyecilik, Bütüncül Yaklaşım ve Birlikte Yönetim anlayışı ile hazırladığı projeleri sundu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ankara ziyaretinde MHP Genel Merkezi’nin ardından Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Alanyalı Akademisyen Selim Han Yeniacun da yer aldı. Yücel, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Permakültür eğitim ve uygulama projelerine ilişkin Ülkü Ocakları Genel Merkezinin bünyesinde hayata geçirilen Permakültür Tarım Bahçesini inceledi. Yücel ve Yıldırım, Ülkü Ocakları bünyesinde 81 ile yayılması planlanan tarım projeleri için Alanya’nın tarım tecrübesi hakkında da istişarelerde bulundu.

YÜCEL; “GENEL BAŞKANIMIZ ALANYA HALKINA SELAMLARINI İLETTİ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Yönetimi’nin her zaman Alanya’nın yatırım ve projelerinin en önemli destekçisi olduğunu hatırlatan Yücel, “Genel Başkanımıza devam eden yatırımlarımız ve inşasına başlayacağımız projelerle ilgili bilgi verdik, destek ve dualarını aldık. Genel Başkanımızın Alanya halkına selamları var. Alanya’mıza her zaman öncelik veren Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.