Payallar Mahallesi’nde bulunan Berberoğlu Sebze ve Meyve Dünyası, geçtiğimiz günlerde yapılan kalabalık bir açılış töreni ile hizmet vermeye başladı. Ahmet Berber, Mikail Berber, Mizbah Özbaş ve Mehmet Özdemir ortaklığında hizmete giren Berberoğlu Sebze ve Meyve Dünyası’nın açılış kokteyline, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Antalya Milletvekili Adayları Kuddusi Müftüoğlu, İbrahim Aydın, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ile çok sayıda davetli katıldı.

Konukların çeşitli yiyecek ve içecek ikramları ile ağırlandığı açılış töreninde keyifli bir atmosfer vardı. Açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İşletmenin Alanya’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını diler, firma ortaklarına ticaret hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Bakan Çavuşoğlu daha sonrasında Ak Parti İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte dün akşam da Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’ne bağlı Çamlıca Köyü’nde bölge halkı ile buluştu. Bakan Çavuşoğlu, burada 21 yıl boyunca Ak Parti iktidarında yaptıklarını anlatarak bölgeden güçlü bir destek istediklerini kaydetti. Çamlıca halkı ise Ak Parti’ye ve Bakan Çavuşoğlu’na olan desteklerinin devam edeceğini ifade ettiler.

Alanya’da nikah tarihi olarak 24.04.2024’ü tercih ettiler Alanya’da nikah tarihi olarak 24.04.2024’ü tercih ettiler