HABER – Muammer SOYLU

Antalya, Ankara ve İstanbul’un başarılı ve tanınmış avukatlarından, aynı zamanda Türkiye Nükleer Hukuk Birliği Başkanı, Gülel Hukuk Bürosu sahibi Avukat Abide Gülel Birsen, 6 yıldır büyük bir başarıyla yürüttüğü Mektebim Eğitim Kurumları Ticaret Anonim Şirketi’ndeki görevinden ayrıldığını duyurdu. 

TÜRK'ÜN ADINI DÜNYAYA DUYURMUŞTU

Avukat Abide Gülel Birsen, Türkiye’de birçok siyasetçiye hukuki danışmanlık yapmasıyla da dikkat çekmişti. Antalyalı genç ve başarılı avukatı Abide Gülel Birsen, 2018 yılında Abu Dhabi’de gerçekleşen Uluslararası Nükleer Hukuk Derneği (INLA) 23. Dönem kongresinde yönetim kurulu üyesi seçilerek yönetim kurulunda ilk Türk olmuş ve Türk'ün adını dünyaya duyurmuştu.

6 YILDIR ÇALIŞIYORDU

Enerji hukuku özellikle de Nükleer Hukuk alanında uzmanlaşmış, hukuk şirketlerinin başında gelen ve Uluslararası Nükleer Hukuk Birliği (INLA) Yönetim Kuruluna kayıtlı tek Türk hukuk bürosu ünvanlı kurumsal, Gülel Hukuk Bürosu’nun sahibi ve yönetim kurulu Başkanı Av. Abide Gülel Birsen, 2015 yılında başladığı Mektebim Eğitim Kurumları Ticaret Anonim Şirketi’ndeki yatırımcı temsilcisi olarak yönetim kurulu üyeliğini görevini bıraktı.

MEKTEBİM EĞİTİM KURUMLARINI BIRAKTI

Türkiye genelinde kampüs, ilkokul, lise, anaokulu gibi branşlarda eğitim hizmeti veren Mektebim Okulları’nın büyümesinde büyük emeği olan yatırımcı temsilcisi yönetim kurulu üyesi Av. Abide Gülel Birsen, bugün bir açıklama ile bu görevinden ayrıldığını açıkladı.

Birsen’in açıklaması şu şekilde:

“30.11.2015 tarihinden beri yatırımcı temsilcisi olarak yönetim kurulu üyeliğini yaptığım Mektebim Eğitim Kurumları Ticaret Anonim Şirketi’ndeki görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Mektebim ailesi olarak birlikte çok sayıda şube ve franchise açtık, binlerce öğrenciye, veliye ve çalışana ulaştık. Görev aldığım süreç boyunca başta Haydar Sancak, Fuat Sancak, Mehmet Sancak ve Yılmaz Akçeken olmak üzere tüm Sancak ve Mektebim yönetimine, avukatlarımız olan meslektaşlarım Serbay, Anıl ve Ezgi’ye,  Mali müşavirimiz Fatih Atasoy’a ve birlikte çalıştığım bana destek olan diğer herkese teşekkür ederim. Ticaretin içinde bir aileden gelmiş olsam da birlikte geçirdiğimiz bu 6 yılın bana katkısı büyük oldu, ilerleyen iş hayatımda bu süreç zarfında edindiğim bilgi ve tecrübelerin bana yol göstereceğinden eminim. Yeni projelerde tekrar karşılaşmayı dilerim. Teşekkürler”