Alanya’da kurbanlık fiyatlarına yüzde 100 zam Alanya’da kurbanlık fiyatlarına yüzde 100 zam

Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü kutlaması Bekir Zeybek’in sahibi olduğu Mirabel Otel'in havuz başında gerçekleşti. Geceye Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği yönetimi ve üyelerinin tamamına yakını katılım sağladı.

Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışman Hakan Halit Yeni, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Dernekler Masası şefi Onur Akkoyun, Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Zuhal Sirkeli, Anadolu Teknik Yöneticileri Derneği yönetim kurulu, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) başkanı Ferit Kesen, Alanya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol müdürü Sevda Çapan ile ALTSO meclis üyesi ve TOBB üst kurul delegesi Muammer Soylu’un yanı sıra basın mensupları, dernek üyeleri ve çok sayıda seçkin davetli gecede yerini aldı.

Dernek başkanı Ergül Demiral’ın konuşması ile başlayan gece, dernek yönetiminin havai fişekli gösterisi ve kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesiyle devam etti. Daha sonrasında gerçekleştirilen plaket töreninin ardından, gece yerini canlı müzik eşliğinde eğlenceye bıraktı.

Eski TRT sanatçısı ve HOTED Onursal Başkanı, Başdanışman Hakan Halit Yeni ile Alanya Kent Konseyi Başkanı, 28’inci dönem CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı, sanatçı kimliği ile ön planda olan Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü mezunu Nurhan Özcan’da muhteşem gece de şarkı söylemek için sahne aldılar. Konukların birbirinden güzel şarkılarla eğlendiği gecede, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği yöneticileri de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.