HABER - Gazete ALANYA

Gazete Alanya’nın titizlikle takip ettiği ve 12 Ağustos günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddialara göre Aslen Hataylı olan Ş.A. isimli şüpheli şahıs Okurcalar’da bir petrol ofisinde Tolga Samur isimli motosikletli genç ile tartışmaya başladı. Tolga Samur’un motosikletini yıkarken aracına su sıçrattığını iddia eden Ş.A., tartışma sonrası olay yerinden ayrılan Samur’u takip etti.

Okurcalar Mahallesi Club Karaburun Otel’in önünde motosiklet ile seyir halinde olan Tolga Samur’a çarpan Ş.A., motosikletten sert zemine düşen Samur’un ağır yaralanmasına sebep oldu. İddialara göre yerde düşen Samur’dan hırsını alamayan şüpheli şahıs Ş.A. aracını tekrar Samur’un üstüne sürdü. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Samur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DOĞUM GÜNÜNDE ÖLMÜŞ

12 Ağustos günü hayatını kaybeden Tolga Samur’un doğum gününde öldüğü ortaya çıktı. Samur’un ölümü sosyal medyada tepkilere sebep olurken farklı platformlarda yüzlerce yorum aldı.

“ÇOK TERBİYELİ BİR ÇOCUKTU”

Olayın duyulmasının ardından Samur’un öğretmeni Ayfer E.’de konu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda,Öğrencimiz bu yıl liseden mezun oldu. Hayallerini umutlarını aldı o pislik. O kadar terbiyeli ahlaklı bir çocuktu. Bu gibi pislikler yüzünden hayattan koparıldı.” dedi.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDI, ŞİMDİ ARANIYOR

Olayın ardından Yeşilköy Jandarması tarafından yakalanarak gözaltına alınan Ş.A. suçunu itiraf etti. Samur’u kasten öldürdüğünü söyleyen Ş.A., “Zaten ölmeseydi öldürecektim” dedi. İfadesi alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ş.A hakkında yapılan itiraz üzerine yakalama kararı çıkartıldı. Kasten adam öldürme suçundan tutuklamaya sevk edilen Ş.A. şimdi polis tarafından her yerde aranıyor.