Alanya’da sevilen isim hayatını kaybetti

banner18

Alanya’da şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen tır ile çarpışan otomobilin sürücüsü İsmail Kışlıoğlu (36), yaşamını yitirdi.

banner94
Alanya’da sevilen isim hayatını kaybetti
05 Mayıs 2022 Perşembe 11:11

Kaza dün saat 16.00 sıralarında Konaklı Mahallesi’nde meydana geldi. H.G. (51) idaresindeki tır, Payallar merkezine doğru seyir halindeyken, İsmail Kışlıoğlu (36) idaresindeki otomobilin şerit ihlali yapması üzerine kafa kafaya çarpıştı. Sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımlayan Alanya Metal İşleri Esnaf Odası Başkanı Alirıza Açman” Konaklı sanayi esnaflarımızdan İsmail Kışlıoğlu, trafik kazası sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Allahtan rahmet, ailesine başsağlıgı diliyorum” ifadelerini kullandı.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa serbest - 1 yıl önce
Bahsettiğiniz kaza konaklı da deyil payallar mah merkez cad Adem oğlu petrol karşısında serbest ticaret önünde oldu serbest ticaretin camları kırıldı sıvı güprebidonları parçalandı benimde evimin tam yanında oldu . Konaklı da deyil payallar da oldu o kaza