Alanya’da Rus’tan sefalet yorumu: “Alışıklar”

banner18

Alanya’da Kızılkule yanındaki surlarda yaşamını sürdüren adamın görüntülerine bir Rustan “Alanya bu duruma alışık” yorumu geldi.

banner94
Alanya’da Rus’tan sefalet yorumu: “Alışıklar”
11 Mayıs 2023 Perşembe 15:20

Kızılkule yanında bulunan surları ev gibi kullanan bir vatandaşın, 1 odalı yerde yaşamını sürdürmeye çalışması herkesi derinden etkiledi. Kira derdinden kurtulan vatandaşı gören çevre sakinleri ise “Fahiş kiralar milletimizi bitirdi. Ülkeyi bu hale getiren kim varsa Allah onların belasını versin” dediler. Alanya’da yaşayan bir Rus vatandaşı ise yaptığı yorumla tepkileri üzerine çekti. Alanya’da bu durumun sıradan olduğunu dile getiren Rus vatandaşı “Bu görüntüler Alanya için alışılmadık bir durum değil” yorumunu yaptı.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçekci - 4 hafta önce
33 senedir burada yaşıyorum alışık bir durum değil. Rus arkadaşı kınıyorum