Alanya’da cinsel istismar suçlusu kaçamadı

banner18

Alanya’da çocuğa cinsel istismar ve hırsızlık suçundan hükümlü olduğu Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan geçen yıl haziran ayında firar eden şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

banner94
Alanya’da cinsel istismar suçlusu kaçamadı
05 Mayıs 2022 Perşembe 15:08

Edinilen bilgiye göre, çocuğun cinsel istismarı ve hırsızlık suçlarından 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile kaldığı Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan geçen yıl haziran ayında firar eden Onur K., Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ekiplerince Kızılağaç Mahallesi'nde yakalandı. Onur K., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak tekrar Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.