Alanya’nın Dinek Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine yapılan, havuz ve kaçak yapıların yıkılmasıyla dikkat çekerek gündem olan Palm Beach’in işletme ruhsatını Alanya Belediyesi iptal etti. Palm Beach, dağlar kadar sorun ve hukuki problemler ile uğraşırken yeni işletmecisi Sait Alibeyoğulları, “Sedat Peker göndermesiyle kime ayar verdi?” sorusu merak konusu oldu.

RUHSAT İPTAL OLDU

Alanya'nın Dinek Mevkii'nde bulunan Palm Beach isimli mekan, TAPDK ruhsatı (içki satma izni) kaçak yapı ve hazine malına tecavüz suçlamalarıyla dikkat çekerken Alanya Belediyesi işletmenin ruhsatını iptal etti. Uzun süredir yabancı işletmeciler tarafından faaliyete geçirilmeye çalışılan fakat bir türlü sorunların üstesinden gelemeyen işletme mülk sahibine devredildi. Alanya’nın gözde eğlence mekanları arasında hizmet veren İllusion Event Hall işletmecisi Sait Alibeyoğulları tarafından Palm Beach işletilmek üzere devralandı.

ALİBEYOĞULLARI ‘’SEDAT PEKER’İ YAD ETTİK’’

Alanya’da yerel bir gazeteci tarafından Palm Beach işletmesi haber yapılarak gündeme taşındı. Bu habere yanıt veren Alibeyoğulları kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Biz geçen yıl ruhsat almış ve işletmeye açılmış bir mekanı devraldık. Memleketin daha önemli sorunları varken geçen yıl yabancı işletmecilerin yaşamış olduğu sıkıntıları biz yaşamış gibi haber yapmanız gece gece Sedat Peker’i yad ettirdi bize. Bizler Amatör ligde değil şampiyonlar liginde mücadele edecek işler yapıyoruz” dedi.