Alanya’da Ateş’in isim önergesi reddedildi

banner18

Alanya Belediye Meclisi’nin CHP ve İYİ Partili üyeleri, suikast sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in isminin Alanya’da yaşatılması için önerge verdiler. AK Parti ve MHP’li üyelerin ‘Hayır’ demesi sonucunda önerge reddedildi.

banner94
Alanya’da Ateş’in isim önergesi reddedildi
07 Mart 2023 Salı 17:56

Alanya Belediyesi’nin bugün gerçekleştirilen mart ayı olağan meclis toplantısında CHP ve İYİ Partili üyeler, “2019-2020 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinde bulunan, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Doç Dr Sinan Ateş’in isminin Alanya’da uygun bir park, cadde veya sokağa isminin verilmesini öneriyoruz” şeklinde önerge verdiler. Önerge yapılan oylama sonrasında AK Parti ve MHP’li üyelerin ‘Hayır’ oylarıyla reddedildi.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Taspinar. - 2 hafta önce
Sinan Ateş adını önümüzdeki seçimlerden sonra veririz.