Türkiye genelinde her yıl düzenli olarak 16-22 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya’da ’Alanya kazan, kepçe’ misali bir dizi ziyaretler düzenledi. Göreve başladığı günden beri gerek tecrübesi, gerek bilgi birikimi, gerekse vatandaşlarla işverenlere yaklaşımı ve sorunlara hızlı, etkin çözüm bulması yönünden fark yaratan SGK Alanya Müdürü Kaya, Alanya’da vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

KAPI KAPI DOLAŞTI

Sosyal Güvenlik Haftası’nda Müdür Kaya, Alanya’da kapı kapı dolaşarak, gerek işveren, gerekse Alanya Sivil Toplum örgütlerine ziyaretler yaparak sosyal güvenlik kurumunun mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Hizmetin vatandaşın ayağına getirilmesinde büyük katkı sağlamaya çalışan Müdür Kaya, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i, Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’ı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’i, ALSİAD ve ALTİD, Millî Eğitim Müdürü, MUSİAD, Muhasebeciler Odası, Esnaf Odası ve Şoförler Odası gibi bir çok oda ve dernekleri ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.

KAYA’NIN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

Özellikle emeklilik, genel sağlık sigortası, yerleşik yabancıların sorunları ve diğer SGK ile ilgili tüm sorunlara pratik çözümler üreterek vatandaşların gönlüne girmeyi başaran SGK Müdürü Muharrem Kaya, istihdamın arttırılması için otellerin uyması ve uygulanması gereken kurallar ile istihdam teşvikleri konusunda bilgilendirmelerde bulunarak görevini en iyi şekilde yapmaya çalışması gözlerden kaçmıyor.

TURİZM TESİSLERİNİ ES GEÇMEDİ

Alanya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Muharrem Kaya, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kurum Başkanlığı tarafından turizm tesislerine gönderilen teşekkür belgesini sırasıyla, Granada Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan’ın yerine oğlu Hamdi Üçdan’a, Aytur Turizm Eftalya Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydıncı’ya ve TT Grup TUİ Otelleri firmasına elleriyle teslim etti.