Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, “Yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgiyle hep yanımızda olan en değerli varlığımız, bizi millet yapan değerlerimizin, toplum kültürümüzün ve geleneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında en önemli rol şüphesiz ki annelerimizindir. Şefkatin ve hoşgörünün tükenmez kaynağı olan Annelik, bizim inanç anlayışımıza göre de en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak edenlerdir.

NE KADAR HİZMET EDİLSE AZ

Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır.

YOLUMUZA IŞIK TUTAN ANNELERİMİZ

Evlatları için tüm zorluklara göğüs geren, anlayışlarıyla yolumuza ışık tutan, hürmetlerin en büyüğüne layık olan başta aziz şehitlerimizin saygıdeğer anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve kalbinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor; ebediyete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

SABIRLA HEP YANIMIZDA OLDULAR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hayatın her anında sevgiyle, sabırla ve fedakarlıkla hep yanımızda olan, bizleri hayata hazırlayan, varlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLARIM

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, “Başta şehit annelerimiz olmak üzere başımızın tacı ve en değerli varlıklarımız, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar sağlık ve mutluluk dilerim. Bu vesile ile ebediyete intikal eden Annelerimizi de Rahmetle yad ediyorum” dedi.

ANNELER GÜNÜ’NÜ EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarifsiz, karşılıksız sevginin, şefkatin ve merhametin vücut bulmuş hali, bizleri dünyaya getiren, en önemlisi de insan yetiştiren yegâne varlıktır annelerimiz. Anneler dünyanın neresinde olursa olsun şefkat, merhamet, iyilik ve güzellik duygularıyla hayatımıza ışık tutmaktadırlar. Yüreklerinde taşıdıkları sonsuz sevgi ve merhamet ile evlat yetiştiren annelerimiz milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli manevi kaynaklarıdır. Bizi koruyarak sevgi ve merhametle yetişmemizi sağlayan annelerimizi mutlu etmek ve onların bu sonsuz sevgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımız için canını feda eden şehit annelerimiz ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”