Alanya'da Çözüm Masası çalışmayı sürdürüyor

banner18

Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekipleri Cuma Pazarı’nda stand açarak vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not etti.

banner94
Alanya'da Çözüm Masası çalışmayı sürdürüyor
13 Mayıs 2022 Cuma 14:14

Alanya Belediyesi Çözüm Masası vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Belediye binası içerisindeki birimin yanında mobil aracıyla da kırsal mahallelere giden Çözüm Masası ekipleri ilçe merkezindeki vatandaşları da ihmal etmiyor. Son olarak Cuma Pazarı girişinde stand açan Çözüm Masası personeli alışveriş için gelen ve bölgede yaşayan vatandaşların talep ve önerilerini yerinde aldı. Vatandaşların isteklerini not eden personel onlara Alanya Belediyesi’nin çalışmalarının anlatıldığı bülten ve şapka hediye etti.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.