Alanya Belediyesi, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) temsilcilerinin katıldığı fuarda, yetkililer Alanya Belediyesi standında engelli bireylere yönelik yapılan çalışmaları ve hizmetleri ziyaretçilere aktarıyor. Türkiye'nin engellilik alanında en büyük fuarı olan Engelsiz Yaşam Fuarı’nda standı ziyaret eden engelli bireylere çekilişle ücretsiz tatil imkanı da sağlayacak.

Fuar dört gün sürecek

Türkiye’den farklı belediyeler ve kuruluşların katıldığı Engelsiz Yaşam Fuarı’na ikinci kez katılan Alanya Belediyesi, standı ve etkinlikleri ile engelli bireyler ve ziyaretçilerin büyük beğenisi topladı. Alanya Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan stant ve etkinliklerde engelli bireylere ‘Engelsiz Kent Alanya’  tanıtıldı. Fuar için özel olarak hazırlanan broşürler ve görselleri ilgiyle takip eden ziyaretçiler, Alanya Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Alanya Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmalarının her geçen gün daha da büyüyerek devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ‘’Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, engelli bireylerin şehirde rahat ve güvende yaşayabilmeleri için her türlü proje ve hizmetleri yerine getiriyor. Bunun yanında Engelsiz Kent Alanya’yı bu tür etkinliklerle farklı şehirlerde engelli kardeşlerimize ve ailelerine anlatıyoruz. 4 gün boyunca çalışmalarımızı tanıtacağız.’’ dedi.