Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı, Antalya milletvekili adayları, Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı ve Ak Parti İl Koordinatörü, Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı aşılışta konuşan ve Manavgat bizim için çok kıymetli diyen Çakır;  “Benim de Manavgat’ta yaşayan yüzlerce akrabam ve aile dostlarımız var. Benim de bir çiftçi olarak Manavgat ile yakından bağım var. Yani, yarı Manavgatlı sayılırım ve Manavgatlı hemşehrilerimizden destek istiyorum.

Kıymetli hemşehrilerim,

Biz Büyük Birlik Partisi ve Büyük Birlik Partili olarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı çok güzel mirasa sahip çıkıyoruz. Bunun yanında, 30 yıllık bir siyasi parti olarak milletimizi hiçbir zaman küsmedik. Devletimize hiç küsmedik. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu yıllarca hücre hapsinde kaldığı zamanlardan sonra bile devletine ve milletine asla küsmemiştir. Büyük Birlik Partisi, bir hakikat partisidir. Hakikatle siyaseti aynı çizgide buluşturan ve bunu kendisine dava edinen bir siyasi harekettir. Bu siyasi hareketin öncelikleri devletimizin bekası ve milletimizin istikbalidir. Toprak bütünlüğümüzün korunmasıdır.

Beklenen oldu! Alanya’da maskeleri tekrar takıyoruz Beklenen oldu! Alanya’da maskeleri tekrar takıyoruz

Kıymetli hemşehrilerimiz,

Manavgat’ımızın ve Antalya’mızın sorunlarını yakından biliyorum. Çözümleri noktasında özellikle ulaşım sorunlarının çözülmesi noktasında milletvekili seçilmem halinde parti olarak yeni havalimanı projesi için ilk dosyayı bizzat kendim hazırlayıp, vereceğimin sözünü de buradan sizlere vermek istiyorum. Planlı ve sürdürülebilir turizm ve tarım yatırımları ve Antalya’mızın kendi kendine yetecek ve turizmi destekleyecek ve ayrıca ihracata yöneleceğimiz tarım projeleri üreterek destekleyeceğiz.  Diğer taraftan, Antalyalı hanımlarımızın ve gençlerimizin girişimcilik alanlarında önünü açacak kobi işletmeleri önem vereceğiz ve teşvikli destek vereceğiz. Antalya bölgemizde istihdamın 12 aya yayılması noktasındaki projelerimizi hayata geçireceğiz. 14 Mayıs seçimlerine girerken bizim hedefimiz, yeni Türkiye yüzyılı eşiğinde tam bağımsız ve güçlü Türkiye’dir. Bu mihvalde, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhur İttifakı’nın seçimleri kazanmasının son derece önemli olduğunu buradan sizlere bir kere daha söylemek istiyorum. Manavgatlı hemşehrilerimiz, bu seçimlerin tarihi önemine binaen gereğini yapacaklarından hiç şüphem yoktur.  Biz Büyük Birlik Partisi olarak ve Alperenler olarak, milletvekili adaylarımıza sizlerden oy istiyorum, destek istiyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum.” dedi.