Alanya’da 5 bin TL’yi ödemezse hapse girecek Alanya’da 5 bin TL’yi ödemezse hapse girecek

AK Parti MKYK Üyesi, Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri bugün bir dizi ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarına devam etti. İş insanları ve emekçiler ile bir araya gelen AK Parti heyeti Türkiye Yüzyılı'nda istikrarın devam edebilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istediler.

28 Mayıs Pazar gününe kadar yoğun maratonun devam edeceğini aktaran Başkan Toklu; "28 Mayıs Pazar gününe kadar yoğun maratonumuz devam edecek. AK Parti’nin neferleri olarak bir kez daha hep beraber güçlü bir şekilde geleceğimize emin adımlarla yürüyeceğiz." dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ekibiyle birlikte, Alanya'nın çalışkan ve başarılı İş kadını Rukiye Okşar'ı ziyaret ederek, sohbet etme fırsatı buldular.

Ak Parti MKYK Üyesi, Milletvekili Tuba Vural Çokal ile AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte iş insanı Yusuf Benli'nin sahibi olduğu mimari maket atölyesini ziyaret ettiler.