2014 yılında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Işık, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun istifasından sonra ilçe başkanlığı için de adı geçmişti.

İki çocuk babası olan Işık, yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

"Kıymetli Büyüklerim, Değerli Dostlarım,

2014 yılı itibarıyla AK Parti Alanya teşkilatında başlayan siyasi hayatımda birçok görevde yer almanın gururunu her zaman hissettim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın ve teşkilatımızın emrinde Alanya'mıza hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Hep beraber 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı zaferle taçlandırıp Alanya'da Sn. Adem Murat Yücel, Antalya'da Sn. Hakan Tütüncü ile şehrimizin altın çağını başlatacağız.

Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı Alanya'da yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı

Bu önemli görevi bize layık gören başta önceki dönem Dışişleri Bakanımız, kıymetli büyüğümüz Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na, İl Başkanımız Sn. Ali Çetin'e, Milletvekillerimize, İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Şarani Tavlı'ya, geçmiş dönem ilçe başkanlarıma, değerli dava arkadaşlarıma ve kıymetli halkımıza şükranlarımı sunarım. Bizim davamızda birlik beraberlik ve kardeşlik var. Bizim davamızda hizmet var. Rabbim şehrimize ve vatanımıza her daim güzel hizmetler etmeyi nasip etsin."