Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığına atanan Hilmi Er ile İYİ Parti Genel Merkez tarafından Alanya Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Mehmet Şahin omuz omuza verip çalışmalarına hızlı bir şekilde başladılar.

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adaylığı’nın açıklanmasının ardından, ilk ziyaretini Anıtkabir’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna gerçekleştiren, Şahin bugünde Alanya Garnizon Şehitliği’ni Partinin önde gelen isimleri ve ekibiyle ziyaret etti.

Şahin yaptığı yazlı açıklamada;

‘’İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adaylığı’mın açıklanmasının akabinde,  ilk ziyaretimi Anıtkabir’de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna gerçekleştirmiştim. Bugün de Alanya’mızda İlçe Başkanı’mız Hilmi Er ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte  Garnizon Şehitliği’nde Aziz Vatanımız için yaşayıp şehit düşen, toprağa değil; kalplerimize gömdüğümüz kahramanlarımızı ziyaret ettik. Şehitlerimizin, uğruna canlarını feda ettikleri bu vatana, bizim de son nefesimize kadar haktan ve adaletten ayrılmadan hizmet etmek boynumuzun borcudur’’ dedi.

Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı