10 yıl boyunca Alanya Belediye Başkan Yardımcısı iken “İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı olacağım” diyerek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den ayrılan Nazmi Yüksel, Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen Mahmutlar’ın 10 aylık eski Belediye Başkanı Avukat Murat Can, Kestel Mahallesi’nin çalışkan ve başarılı Muhtarı Muhterem Şimşek, daha önceleri İyi Parti Alanya Belediye Başkan adayı Mehmet Şahin’in saflarında siyaset yapma kararı almışlardı. Son olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP ve İYİ Parti’nin ortak ‘Millet İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı ve eski Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez de bugün resmen Şahin’in arkasına geçti.

ŞAHİN DESTEKÇİLERİ SEVİNÇLİ

Bugün Saat 14.30’da İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törenle Abdullah Sönmez, resmen Mehmet Şahin’in ekibine dahil edildi. Uzun süredir ‘’İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı’’ olarak sahada çalışma yapan Abdullah Sönmez’in Şahin’in peşine takılması, İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in destekçileri tarafından sevinçle karşılandı.

Başkan Özçelik: “Barakaları yıkmazsak rezil oluruz” Başkan Özçelik: “Barakaları yıkmazsak rezil oluruz”

ABDULLAH SÖNMEZ, SÖZÜNDEN DÖNMEZ

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı adayı olan ve 5 yıldır ise İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı olarak sahada çalışma yapan Abdullah Sönmez, ünlendiği “Sönmez, Sözünden Dönmez” sloganıyla nam salmıştı. Sönmez, İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda yaptığı konuşmada, İyi Parti yöneticileriyle yapılan istişarenin ardından Mehmet Şahin’in aday gösterildiğini ifade ederek ‘’Tüm desteğimiz Mehmet Şahin için olacak. Şahin’in çalışma stili aynı benim gibi. Bu yüzden Şahin’le yola devam dedim’’ dedi.

Öte yandan Abdullah Sönmez’in hayranları “Abdullah Sönmez, Sözünden Dönmez” şeklindeki sloganın başka bir bahara kaldığını ifade ederek ‘’Abdullah başkan akıllı bir kişi. Mehmet Şahin’le aynı yolda yürüyecekse vardır bir bildiği” dediler.