X Banner firmanıza ait olan ve tanıtımını istediğiniz görsellik gergin bir tarzda tasarlanmasını ve çok daha estetik bir görselliği ortaya koymasını sağlayan reklam ürününe denir. Bu tarz reklam ürünleri hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda üst düzeyde bir kullanım özelliklerine sahiptir. Bu tarz ürünler, en popüler ve etkili açık hava reklam çözümüdür.

X bannerle ilgili en iyi şey, dakikalar içinde kurulabilmesi ve saniyeler içinde indirilebilmesidir. Süper hızlı kurulum özellikleri sayesinde bu tarz ürünlerin pratik bir kullanım özelliğine sahip olduklarını rahatlıkla ifade edebiliriz. Bu arada kimi sarılabilen afişler, saniyeler içinde kurmanıza olanak tanıyan basit bir çekme kablosuyla birlikte karşımıza çıkarlar.

X Banner modelleri pratik bir şekilde taşınabilirler. Mesajınızı iletmenin ekonomik bir yolunu arıyorsanız, kolayca taşınabilmesi ve kullanılmadığında saklanabilmesi nedeniyle rulo afiş ideal çözümdür. Yine bu tarz ürünler uygun fiyatlarla mevcuttur ve hem kısa vadeli hem de uzun vadeli reklam kampanyaları için kullanılabilir. https://bayraksantekstil.com.tr/xbanner/ sayfasında bu tarz ürünleri hemen inceleyebilirsiniz!