p>Alanyaspor U16 Takımı, Kütahya'da oynayacağı Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakalarının hazırlıklarını tamamladı. 2014 – 2015 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılacağı 2. kademe müsabakaları 6 takımlı Kütahya ve Samsun grup merkezlerinde 11 - 14 Haziran 2015 tarihlerinde ve 4’er takımlı Nevşehir ve Bursa grup merkezlerinde 11 – 13 Haziran 2015 tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmalar sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak 4 takım finallere katılmaya hak kazanacak. Final müsabakaları 20 – 21 Haziran 2015 tarihlerinde oynanacak.
HEDEF FİNALLER
Mersin'de yapılan 1. kademe müsabakalarında 1. olan Albimo Alanyaspor U16 Takımı, 2. kademe müsabakalarında Antalya'yı Özerspor ile birlikte Kütahya gurubunda temsil edecek. Kütahya grubunda Albimo Alanyaspor ve Özerspor ile birlikte Bağlarbaşıspor (İstanbul), Çamlıcaspor (İstanbul), Balgatspor (Ankara) ve Hacettepespor (Ankara) takımları yer alıyor. 3'er takımın 2 grupta mücadelesi sonunda birinci olan takımlar final maçı oynayacak. Finali kazanan takım Türkiye Şampiyonası'na katılacak.
HAZIRLIKLAR TAMAM
Alanyaspor U16 Takımı Antrenörü Baybora Özdemir, U16 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarında grup birincisi olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmak istediklerini söyledi. Kütahya'da oynayacakları karşılaşmaların hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Özdemir, "Şu anda en iyi 20 takım içerisinde yer alıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kütahya'da grup birincisi olarak Türkiye Şampiyonası'na katılacak son 4 takım arasında yer almayı hedefliyoruz" dedi.