Akdeniz bölgesinin en prestijli oteli Wome Deluxe Otel kuruluşların sürekli gelişmesini ve büyümesini sağlayan iş geliştirici nitelikte olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti & Şikâyet Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İs Sağlığı & Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. Gerçekleştirilen törene Antalya Valisi Münir Karaoğlu, TSE Akdeniz Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, TSE Konya Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile çok sayıda davetli katıldı.

Wome Otel Müdürü Yusuf Gerçeker, yapmış olduğu açıklamada;  

“Wome Deluxe, ilklerin oteli olarak TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belgesini almıştır. Uluslararası arenada adı geçen markalar ortaya koyabilmek adına yenilikçi bir anlayışla hizmet vermek gerekmektedir. Wome Deluxe Hotel, hizmet sektöründe 13811 Hijyen ve Sanitasyon Belgesini alan ilk otel olarak toplum sağlığında hayati öneme sahip olan hijyen, insan yaşam kalitesine verdiği önemi öne çıkarmıştır.

Küresel ölçekte söz sahibi markalar oluşturmanın temelinde yenilikçi ürün geliştirebilme kabiliyeti ve dünya standartlarının üzerine çıkacak bir kalite anlayışı ile üretim yapabilme bilinci gerekiyor. Wome Deluxe Otel, ‘TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi’ Belgesini hizmet sektörü içinde ülkemizde ve dünyada ilk alan otel olarak bu bilinci hakkıyla taşıdığını göstererek herkese örnek oldu. Ayrıca alınan TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesiyle de müessesinde güvenli ve sağlıklı bir iş yeri ortamı oluşturarak bu konuda personeline verdiği ehemmiyeti göstermiştir.” dedi.