NİSANDA BAŞLAYIP EKİME KADAR UÇACAK

Azur Air'den Antalya, Dalaman, Bodrum, Palma de Mallorca, Larnaka ve Enfida'ya blok koltuk alan TUI Rusya'nın, nisan ayının sonlarına doğru başlayacak operasyonlarını ekim ayına kadar devam ettireceği belirtildi.

KİMİ DESTİNASYONLARDA YÜZDE 30 KİMİLERİNDE YÜZDE 80 BÜYÜYECEK

İki şirket arasında yapılan büyük anlaşmanın, destinasyonlara göre yüzde 30-80 büyüme hedefi olan TUI için normal olduğunu belirten seyahat uzmanları, her iki şirketin de büyüme trendinde olduğuna dikkat çekti. TUI Rusya'nın daha önce de Azur Air ile uçuşlar yaptığı ancak bu kadar büyük br programın ilk defa yapıldığı ifade edildi.

TOPLAM KAPASİE YÜZDE 70'E YAKIN ARTIYOR

Bu yıl TUI Rusya'nın dramatik bir büyüme gerçekleştireceğini belirten Genel Müdür Taras Damura, yolcu sayılarını 800 binden 1,3 milyona yükselteceklerini ve bu nedenle uçtuklarını havalimanı sayısını ciddi şekilde arttırdıklarını söyledi.

10 NOKTADAN ANTALYA'YA UÇACAK

Azur Air ile yaptığı anlaşma sonrası TUI Rusya, ülkenin Moskova, St. Petersburg, Kazan, Kaliningrad, Krasnoyarsk, Nizhnekamsk, Perm, Samara ve Ufa şehirlerinden Antalya'ya turist gönderecek. Şirket; St. Petersburg, Yekaterinburg, Kazan, Samara ve Ufa'dan Dalaman'a ve Moskova'dan Bodrum'a yolcu gönderecek. TUI Rusy 2019 yılında, S7, Ural Airlines, IFly ve Yamal ile de yolcu taşıyacak.