p>Türk ekonomisinin ve Türkiye’ de ki orta sınıfın yükselmesine paralel olarak birçok sektörde olduğu gibi alternatif turizm sektörüde ciddi bir ivme kazandı. Bu kapsamda önceki yıllarda bir elin parmaklarını geçmeyen 5 yıldızlı alternatif turizm oteli sayısında ve hizmet kalitesinde gözle görülür bir artış yaşandı.  Bu süreçte halkın kültür ve değerlerini baz alan konsepti  ile sektörde yeni bir oyuncu daha yerini aldı; Adin Beach Hotel.
TURİZM TECRÜBESİ
Önceki yıllarda ciddi bir alternatif turizm tecrübesi olan Adin Beach, 2011 Yaz’ ın da sektöre daha güçlü ve tamamlanmış dönmek için turizme bir süreliğine ara vermişti. Aradan geçen 3 sezonun ardından Adin Beach markasıyla turizme dönen otel bu zaman aralığında hem kendini yeniledi hem de sektörün en özel tesislerinden bir tanesi haline geldi. 
YENİ ADİN'İ KEŞFEDİN
Adin Beach Hotel, taşıdığı özellikler bakımından alternatif turizm sektörüne farklı bir bakış açısı sunuyor. Turizmde kadın ayrıcalığını sadece özel havuzlardan ibaret görmeyen Adin’ de kadınlara özel plajlar, taştan arındırılmış yumuşak kumsallar,  ailesi ile beraber serin suların tadını çıkartmak  isteyen aileler için mix havuzlar ve mix plajlar bu farklılıklardan sadece bir kaçını oluşturuyor. Birçok özelliği ile sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Adin Beach Hotel rekabetin oldukça yoğun fakat tesislerin her geçen gün birbirine benzediği alternatif turizm sektöründe farklılıklarıyla ön plana çıkacak gibi görünüyor.