HABER - Muammer SOYLU

FAST ve EFT çöktü! Paralar hesaplarda kaldı FAST ve EFT çöktü! Paralar hesaplarda kaldı

Dünyanın en büyük Güneş Enerjisi ve Teknolojileri markalarının katıldığı Uluslararası ‘SolarEX İstanbul Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’ 6 -8 Nisan tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde yapıldı. 5  kıtadan, 125’in üzerinde ülkeden yatırımcıya ev sahipliği yapan ‘Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı’ ziyaretçilerine 15'inci kez kapılarını açtı. SolarEX İstanbul Fuarı, çevre dostu çözümlerle sektörden dünyaca ünlü 200’ü aşkın firma ve 500’ü aşkın markayı bir araya getirdi.

GÖZÜTOK: “YENİLİK İÇİN FUARDAYIZ”

Anka Enerji Şirketi sahiplerinden Gülfer Kılınç Gözütok ile Erbil Gözütok, güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye’de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platform olan Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'na katıldıklarını ifade ederek ‘’Sektör liderlerinin son teknoloji ürünleriyle 15'inci kez uluslararası yatırımcılarıyla bir araya geldik. Yenilenebilir ve sürekli enerji kaynağı olan güneş enerjisinin önemini bildiğimiz için Solarex İstanbul Fuarı'nda çevre dostu çözümlerle, dünyanın bir çok yerinden gelen sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Alanya’da gelecek hedeflerimizle oldukça iddialıyız. Katıldığımız fuarda son teknolojiye sahip ve geniş ürün yelpazesinde üretilen yeni ürünlerimizi önümüzdeki günlerde Alanya kamuoyuna sunacağız’’ dediler.

ANKA ENERJİ MARKASIYLA İDDİALILAR

Anka Enerji Şirketi Satış ve Pazarlama direktörü Sibel Güvener Özdal, 6 -8 Nisan tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleşen SolarEX İstanbul Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’nda beklentinin üzerinde ziyaretçi aldıklarını ifade etti. Direktör Özdal ‘’Son derece yoğun ve verimli bir SolarEX İstanbul fuarını daha geride bıraktık. Anka Enerji Şirketi olarak Alanya Konaklı’da, yaklaşık 5.500 m2 arazi üstünde 3.400 m2 kapalı alana sahip donanımlı bir tesisi bulunan şirketle ülke ekonomisine katkı sunmak ve daha yeşil bir gelecek inşa etmek çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdürüyoruz. Şirketimiz, GES Sistemleri ve elektrikli araç şarj cihazları/istasyonları başta olmak üzere“ yenilenebilir enerji” sektörüne yeni bir soluk ve kalıcı çözümler getirmek amacı ile kurulmuş bir firmadır. Kalite, sürdürülebilir hizmet konularını ve müşteri memnuniyetini her zaman odağında tutan Anka Enerji, “Kazançlı Yarınlara” sloganı ile sektörde büyümeye devam ediyor. Kendi alanımızda oldukça iddialıyız’’ şeklinde konuştu.