HABER – Hasan KAYA

“Yeniden Büyük Türkiye” ve “Yaşanabilir Büyük Türkiye” sloganları ile yola çıkarak güçlü kadrosu ile Türkiye’nin bütün illeri ve birçok ilçesinde de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi, 11 Aralık 2020 tarihi itibari ile Halil İbrahim Akbuz'u Gazipaşa'da yönetimi oluşturmak için kurucu İlçe Başkanı olarak resmen görevlendirdi.

Bu konuda Gazipaşa temsilcimiz Hasan Kaya'ya açıklama yapan genç ve dinamik siyasetçi Akbuz şunları söyledi:

“Gazete Alanya'da birkaç gün önce “Yeniden Refah Partisi kurulamadı” şeklinde bir haber gördüm ve bu haber bizleri ziyadesi ile üzdü. Bu yüzden sizlerin aracılığı ile açıklama yapma gereği duydum. Söz konusu haberde yer alan arkadaşımızın partimize gönül veren birisi olarak bazı çalışmaları oldu. Lakin bu tarihe kadar istediği neticeyi elde edemediğini zaten kendisi de sizler vasıtası ile beyan etmiş. Gazipaşa'da Yeniden Refah Partisi’ni kurmam için 11 Aralık 2020 tarihinde tarafıma resmi olarak görev verildi.”

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

“An itibari ile bizlerde çalışmalarımıza başladık. İlçe başkanından mahalle temsilcisine kadar birbirine kenetlenmiş bir yapı oluşturmak önceliğimiz olacak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı tamamlayıp Ocak ayı içerisinde İlçe Kongremizi Sn. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın da teşrifleriyle gerçekleştirmek temennimiz. İlçe teşkilatımızın şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.