p>Gazipaşa’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı birçok proje ile Türkiye’ye çağ atlattığını söyledi.
ÇELİK, GAZİPAŞADA
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Gazipaşa İlçesi’ndeki programını Çimenbağ, Üçkonak ve Esenpınar’da mahalle toplantıları ve ev ziyaretiyle sürdürdü. Katıldığı ziyaretlerde mahalle mahalle dolaşıp halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çelik, AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı birçok proje ile Türkiye’ye çağ atlattığını söyledi. Gazipaşa’da yapılan yatırımlardan da söz eden Çelik, “Gazipaşa’da bir tane devlet hastanesi var. Yetersiz olduğu için ikincisi yapılıyor. 75 yataklı Gazipaşa Devlet Hastanesi bitmek üzere. Yine ulaşım konusunda birçok çalışmamız var. 81 km olan Alanya- Gazipaşa yolunun 63 kilometresi bölünmüş yol olarak tamamlanarak hizmete açıldı. Kalan kısmı 2016 yılında tamamlamayı hedefliyoruz. Dirgah Limanı ve Balıkçı Barınağı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Gökçeler Barajı’nın yapımına başlandı. 2009 yılında açtığımız Gazipaşa Havaalanı'nın bölgeye ekonomik olarak katkısı tartışılmaz. Burada pist uzatma çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz yolcu kapasitesini bu sene 1 milyona, önümüzdeki sene bir buçuk milyona çıkartarak turizmi canlandırmak” diye konuştu.
AK PARTİ HİZMETLERİNİ ANLATTI
Ziyaretleri sırasında İstiklal Mahallesi’nde Kaplan Ailesi’nin evine konuk olan Çelik,  kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşen ev toplantısında AK Parti hükümetinin kadınlara yönelik çalışmalarını anlattı. Sena Nur Çelik, AK Parti’nin 2002’den bu güne kadar kadının toplum hayatındaki hak ettiği konuma ulaşması için çok önemli düzenlemeler hayata geçirdiğini belirtti. 2010 referandumu ile birlikte kadınlara pozitif ayrımcılık uygulamasının anayasa hükmü haline getirdiğini hatırlatan Çelik, kadın istihdamını arttıracak çalışmaları anlattı. Sena Nur Çelik, AK Parti’nin çalışan annelerin hayatını kolaylaştırıcı birçok yenilik yaptığını ve hayatın her anlamında kadınların hak ettiği değere kavuşması için çalışacaklarını söyledi.
SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR
Çelik’e AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu, Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçükballı’nın eşlik ettiği ziyaretler sırasında Gazipaşa’da tarım işleriyle uğraşan kadınlar Çelik’in aracını durdurarak sevgi gösterisinde bulundu. Kadın işçiler ile sohbet eden Sena Nur Çelik, kadınlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.