p> 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, İlçe Başkanı Hilmi Er, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez, Belediye Meclis Üyesi Zihni Asiltürk ve ilçe yönetimi ile pazar günü vatandaşların düğün, mevlit gibi davetlerine katılmayı sürdürdü. Sabah saatlerinden itibaren Uğrak, Demirtaş, Tosmur ve Alanya merkez, Hacımehmetli, Çakallar, Avsallar, Oba, Konaklı, Küçükhasbahçe, Mahmutlar, Cikcilli ve Gazipaşa'da da düğün, mevlit davetlerine katıldı. Uyar ve beraberindeki partililer MHP Avsallar Teşkilatı'nın düzenlemiş olduğu 15. Geleneksel Pilav Günü etkinliğine de katıldı. Avsallar Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen etkinliğe giriş yapan Uyar ve partilileri, Avsallar Temsilcisi Ömer Altunbulak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Meclis Üyeleri, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ve çok sayıda partili karşıladı. Coşkulu alkışlar eşliğinde giriş yapan Uyar, herkesle tek tek selamlaştı. Uyar ve beraberindekiler program öncesi Anneler Günü dolayısıyla bütün kadınlara karanfil dağıttı. 
BİZ İNANDIK, BU YOLA BAŞ KOYDUK
Programın açılış konuşmasını yapan Avsallar Temsilcisi Altunbulak, konukları selamlayarak teşriflerinden dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Hilmi Er, kalan seçim sürecini en iyi şekilde değerlendirerek Antalya ve Türkiye'de birinci parti olarak iktidara geleceklerini söyledi. Er, "Türkiye sevdalıları, Türk milliyetçileri iktidara gelerek geçmişte yapılan haksızlıkların ve hırsızlıkların hesabını soracaktır." dedi. Alanya 30 Mart 2014'te halkın içinden olan birisi Adem Murat Yücel'i seçtiğini belirten Er, "30 Mart 2014'te başlayan bitmedi devam ediyor. Allah nasip ederse 7 Haziran 2015'te bu halk hareketi meyvesini verecek ve yine kendi içinden birisi olan Cafer Hocamızı Ankara'ya vekil olacak yollayacaktır. Bizler inandık ve bu yola baş koyduk. Sizlerin de destek ve duaları ile Alanya'da en az 101 bin oy alacağız." dedi. 
YILDIZ: HOCAMI ANKARA'YA GÖNDERECEĞİZ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise konuşmasında Büyükşehir Yasası'nın olumsuzluklarını anlatarak Alanya'ya uymadığını her fırsatta söylediğini ifade ederek yasasının geçmesinin ardından sürekli bir kargaşa olduğunu belirtti. "Davul birinde, tokmak birinde olunca bu yasanın uymayacağını söylemiştik. Kocaeli ve İstanbul gibi şehirlerde denenmiş ve başarısız olmuş yasa her ne hikmetse bazı siyasi kaygılardan dolayı siyasi irade bu yasayı bu bölgeye de uygulayarak bizleri bu hale getirdi. Ancak biz hiç bir zaman baraz doğurmadık. Sorunların arkasına saklanmadık." dedi. 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, "Dün beni Ankara'ya gönderdiniz. Ben milletvekili olurken Cafer Hocam ilçe başkanı idi. Şimdi Allah izin verirse ben de Hocamı arkadaşlarımla beraber Ankara'ya göndermek için söz verdik, bunun çalışmasını yapıyoruz" diye konuştu. AKP iktidarının örselemediği hiç bir değerin kalmadığını ve Cumhurbaşkanı ve Başbakanın kim olduğunun belli olmadığını vurguladı. 
İÇİNİZDEN BİRİSİ SESİNİZİ DUYURUR
Büyük alkışlarla ve tezahüratlarla kürsüye çıkan MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, MHP'nin bu coşkuyla zaferi kazanacaklarını söyledi. "Cafer Uyar'ı herkes tanır. Çünkü sizden birisi, her zaman aranızda olan birisi. Alanya'da siyasi hikayemizi anlatmaya gerek. Birlikte yaşadık ve 30 Mart'ta birlikte destan yazdık" diyen Uyar, "Uzayan kol sizin olursa mutlaka bağlandığı gövdeye faydası olur. Cafer Uyar, 5 yaşında 105 kilometre Torosların zirvesine kadar yürüyen bir Yörük çocuğu. Sizin hayatınızı yeniden öğrenmeyecek. Herhalde Torosların sesini Ankara'da duyurmak için İstanbul'dan Trabzon'dan birilerini aramaya gitmeyecek. İçinizden çıkan birisi ile sesimizi duyuracağız. Cafer Uyar, Torosların Ankara'da gürleyen sesi olacak. Antalya'nın gözdesi olacak" şeklinde konuştu. 

TÜREL ALANYA'YA HİÇ İYİ GELMEDİ
MHP'nin tek başına iktidar olmak için çalıştığını, en kötü ihtimalle iktidarın bir ucundan yakalayacağını ifade eden Uyar, "13 yıllık yıkım iktidarı, çözümleme iktidarı 7 Haziran'da eriyecek, oradan aşağıya paldır kültür yuvarlanacak. Bu iktidarın sınıfta kalması lazım" dedi. MHP'nin iktidarında insanların devletin şefkatini yanında hissedeceğini belirten Uyar vaatleri de anlattı. Uyar, "En önemlisi de nerede bir hırsız varsa bundan sonra hırsızlık yapamayacak. Özellikle  görevleri gereği iş yaparken devletten çalanlar, çalamayacak. Yolsuzlukları Denetleme Kurulu kurularak devlete hizmet yapanlar hangi görevlerde olurlarsa olsunlar denetlenecekler" diye konuştu. Anayolların üzerinde 'Menderes Türel Alanya'ya iyi gelecek' diye yazıların olduğunu belirten Uyar, Türkler'de yaşanan pazar yeri kargaşasını hatırlatarak "Alanya'ya iyi gelmediği gibi Türel ve o partinin yöneticileri huzurumuzu kaçırmaktan başka bir işe yaramıyorlar" şeklinde konuştu.