p>Ulaştırma eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili 1. sıra Milletvekiyi adayı Lütfi Elvan ile 5. sıra Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, bugün ALTSO'da partisince düzenlenen sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katımıyla olan toplantıya katıldılar. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun yaptığı konuşmasının ardından söz Lütfi Elvan'a verildi. 

ELVANDAN TEŞEKKÜR
Konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başlayan Elvan "Sayın Başbakanımız bana direk "Alanya benim için önemli. Sen Alanya'nın milletvekili olacaksın. Ve kalıcı hizmetler yapacaksın" dedi. Bende Antalya Milletvekili oldum. Kesinlikle şu çok iyi bilinsin. Ben Alanya'nın milletvekili olacağım ve bu da sonuna kadar sürecektir" 

HER KONUDA ALANYANIN YANINDAYIM
Elvan, sadece Ulaştırma bakanlığı için değil, her konuda Alanya'nın yanında olduğunu belirterek "Ulaşımda, sağlığa, eğitimde, turizmde yani anlıyacağız, sizin vekiliniz olarak kalıcı hizmetler yapacağız. Alanyamızdaki kalıcı hizmetleri yaparak bir bir hizmete açacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

ELVAN TALEPLERİ DİNLEDİ
Bakan Elvan, daha sonra ise muhtarların ve sivil toplum kuruluşların tek tek taleplerini dinleyerek, danışmanlarına not aldırdı.