Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor mücadele edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı ne zaman, maç saat kaçta, hangi kanalda ?

Sivasspor-Alanyaspor maçının hakemliğini Arda Kardeşler yapacak. Sezonun ilk maçı için sıkı hazırlanan Turuncu Yeşilliler, dün akşam Sivasspor'un tesislerinde bir antrenman gerçekleştirdi. Fernandes dışında eksiği bulunmayan takım, maç saatini beklemeye başladı.
Geçen yıl 7. Sırada liği tamam ve yeni sezona Tamer Tuna yönetimiyle star veren Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 1. hafta maçında bugün Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak. Ev sahibi yiğidolar evinde sezona iyi başlamak istiyor. Turuncu Yeşilli ekip Alanyaspor'da yeni flaş transferi Bobo sahada 11'de yerini alacak. Takımdan gitti mi kaldı mı söylentileri gündemde olan Alanyaspor’un On numarası Emre Akbaba'nın da forma giymesi kesin gözüyle bakılıyor.

Sivasspor - Alanyaspor maçı Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşma 11 Ağustos Cumartesi bugün saat 19:30'da başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Sivasspor; Rochet, Douglas, Bjarsmyr, Medjani, Ziya(Uğur)- Emre, Hakan, Rybalka, Mert Hakan, Robinho, Kone

Alanyaspor;  Haydar, Baiano, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Augusto, Sackey, Campos, Lucas, Emre Akbaba, Bobo ile sahaya çıkacak.