HABER - Hasan KAYA

“30.000 AŞIYI TAMAMLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ!

Aşılama programımıza başladığımız günden beri ilçemizde tam 30.000 aşı vatandaşlarımıza vurulmuş oldu. Kovid'le mücadelemiz ilçemizde ki ilk vakadan bu güne kadar durmaksızın devam ediyor. Sağlık ekipleri, gece uyumuyor, gündüz durmuyor. Türkiye'nin her bir Vilayetinde, her beldesinde olduğu gibi, Sağlık Çalışanları Gazipaşa'da pandemi ile savaşta kazanacağına inanarak amansızca mücadele ediyor. Hem Milletimiz, Hem Sağlık Çalışanları olarak bizler salgının olduğu ilk günden beridir hep birlikte zor günler geçirdik. İnanıyoruz ki bundan sonra vaka sayılarımızın neredeyse durma noktasına geldiği süreçte "Maske-Mesafe-Temizlik" üçlü kuralımızın yanına "AŞI"yıda eklersek, Biz Kazanacağız.

Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA beyefendinin ısrarla tekrarladığı gibi, "KORONAVİRÜS BİZDEN GÜÇLÜ DEĞİL".

Ben öncelikle şahsım adına sonrasında Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürü olarak, Yardımlarını ve Desteklerini Asla esirgemeyen İl Sağlık Müdürlüğümüze, Gerek araç konusunda gerekse manevi olarak her yazaman kurumumuza olanakları doğrultusunda destek veren, Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Ali Rıza Büyükakça'ya, İlçe Tarım Müdürümüz Nazan Durak Özçelik'e, Orman İşletme Müdürümüz Ahmet Yıldırım'a, Kolluk Kuvvetlerimize, Diğer Tüm Kurum Amirlerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Tabiki bu mücadelenin kahramanları olan sağlık çalışanı ekip arkadaşlarıma, Filyasyon ekiplerimize, şükranlarımı sunuyorum. Şöför arkadaşlarımızdan, Hemşirelerimizden, Doktorlarımıza kadar herkesi kutluyorum. Her şeyin üzerinde olarak, Bizi anlayışla karşılayan, mücadelemizin en önemli duruşuna sahip vatandaşlarımıza, Gazipaşa Halkı'na ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Henüz her şey bitmedi ama İnanın, Hep Birlikte Kazanacağız...

BAŞARACAĞIZ!”