p>Konyaalltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret eden Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, Alevi vatandaşlar için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 
\ \ Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve yönetimini ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Doğan Demir’i Konyaaltı ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirdi. Hiçbir vatandaşa din, dil ve mezhep ayrımı yapmadan hizmet verdiklerini söyleyen Başkan Böcek, “Konyaaltı’nın en güzel yerinde Alevi vatandaşlar için kültür merkezi yaptık. Vatandaşlarımız bu merkezden çok memnun. Alevi vatandaşlarımız buruda bir araya gelerek, her türlü sosyal ve kültürel etkinliğini gerçekleştiriyor” dedi.
\ \ Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ise Başkan Böcek’e Alevi vatandaşlar için yapılan Kültür Merkezi ve Cemevi için teşekkür etti. Kültür merkezini daha önce gezme fırsatı bulduğunu belirterek, “Son derece güzel bir merkez kazandırdınız. Konyaaltılı vatandaşlarımız böyle güzel bir tesise kazandıkları için çok şanslı” dedi.

\ \