ÖZEL HABER - Yüksel SOYLU

Alanya’da ASARA Emlak sahibi Nuh Aydemir iki hafta sonra önce bazı semptomlar göstermesi üzerine ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek PCR testi yaptırdı. Yapılan testin ardından pozitif çıkan Aydemir, evinde 10 gün boyunca karantinada kalarak tedavisini tamamladı.

EKİPLER BIRAKMADI

Alanya 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ndeki hekimini arayan Aydemir, “Tekrar test yaptırmama gerek var mı?” sorusuna “Herhangi bir teste gerek yok. Dışarı çıkabilirsiniz, geçmiş olsun” cevabını aldı. Bugün yabancı bir müşterisiyle yola çıkan emlakçı Aydemir, Kestel Mahallesi Alanya’nın Kestel Mahallesi D-400 karayolu üzerinde trafik ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde durduruldu.

SİSTEMDE HATA İDDİASI

Korona pozitif olduğu gerekçesiyle bırakılmayan Aydemir duruma isyan etti. İddialara göre Alanya İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün sisteminde oluşan bir hata sebebiyle halen pozitif gözüken Aydemir, tekrar karantinaya alınmak istendi.

“KİM VERECEK HESABINI?”

Ekiplere direnen Aydemir, “Saatlerdir burada testim negatif olmasına rağmen ekipler tarafından bekletiliyorum. Karantina sürem doldu. Ben resmen mağdur edildim. Kim verecek bunun hesabını?” diyerek olanlara tepki gösterdi. Müşterisine karsı mahcup olduğunu dile getiren emlakçı Aydemir, “Acaba müşterim benim hakkımda ne düşünecek? Eşimi çağırmak zorunda kaldım. Allah sizi bildiği gibi yapsın” dedi.