Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer Alanya’daki Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyamanlılar derneklerini ziyaret etti. Kaymakam Ürkmezer 6 Şubat depremlerinde Alanya’da depremden etkilenen vatandaşlarımıza deprem bölgesine ulaştırılan yardımlar ve ilçede ağırlanan depremzede vatandaşların yaralarını sarma süreçlerinde birlik ve dayanışma içerisinde bulunan derneklere teşekkür ziyaretinde bulundu. İlk olarak Alanya Hataylılar Derneği’ne ziyarette bulunan Kaymakam Ürkmezer dernek başkanı Abdullah Alkan ve dernek üyeleriyle sohbet etti. Hataylılar derneğinin ilçedeki faaliyet ve çalışmaları hakkında başkan Abdullah Alkan’dan bilgiler alan Ürkmezer asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde deprem bölgesindeki ve Alanya’da ağırlanan depremzedeler için yaptıkları çalışmalar için kendilerine teşekkür etti.

KAHRAMANMARAŞLILARI ZİYARET ETTİ

İkinci ziyaretini Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği’ne gerçekleştiren Kaymakam Ürkmezer dernek başkanı Orhan Maraşlıoğlu ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Deprem zamanında yaptıkları çalışma ve dayanışmalarından dolayı Kahramanmaraşlılar derneğine teşekkür eden Ürkmezer dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

“YARALARI SARMAK İÇİN ÇALIŞTILAR”

Antalya-Alanya Otoyolu hayali suya mı düştü? Antalya-Alanya Otoyolu hayali suya mı düştü?

Son olarak Alanya Adıyamanlılar Derneği’ni ziyaret eden Ürkmezer dernek çalışmaları ve ilçede yaşayan Adıyamanlılar ile ilgili bilgiler alarak dernek başkanı Ayhan Kaya ve yönetimine deprem zamanı yaptıkları çalışma ve dayanışmalardan dolayı teşekkür etti.

Deprem zamanı birlik ve dayanışma içerisinde bulunarak vatandaşların yaralarını sarmak için fedakarlık eden tüm derneklere teşekkür eden Ürkmezer, “Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde tüm vatandaşlarımız ve kurumlarımız gibi derneklerimizde ellerinden gelen fedakarlıkları yaparak vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalıştı. Kurumlarımız, vatandaşlarımız ve derneklerimizle bir araya gelerek depremzedeler için deprem bölgesinde ve Alanya’mızda yapılabilecek çalışmaları planlayıp bir an önce faaliyete geçirdik. Asrın felaketinin üzerinden 1 yıl geçti. Alanya’daki derneklerimiz depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için mevlit okuttular ve yine birlik ve dayanışma örneğini hepimize gösterdiler. Bizler de derneklerimize teşekkür ziyaretinde bulunduk. Emek ve gayretlerinden dolayı tüm derneklerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet diliyorum’’ dedi.

Ürkmezer’e ziyaretinde Kaymakam Refiki Tarık Yerlikaya ve SYDV Müdürü Fikret Namal eşlik ettiler.