HABER – Hasan KAYA

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların 21 Eylül tarihinde açılacağının duyurulmasının ardından Gazipaşa İlçe milli eğitim müdürü Ahmet Kocagöz, okulları ziyaret edip incelemelerde bulundu. İlk olarak milli eğitimde başlayan seminer haftası dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren resmi ve özel okullar ile kurum müdürleriyle çevrimiçi toplantı yapan ve müdürlerden okullarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kocagöz, okullarda 21 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan eğitim öğretim yılı öncesi gerekli çalışmaların yapılması konusunda müdürlerden bilgi aldı. Kocagöz daha sonra ilçedeki okulları ziyaret edip incelemelerde bulundu.

KOCAGÖZ TÜM EĞİTİMCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Gazipaşa'da son olarak Macar Fahri Özçelik ilk ortaokulunu ziyaret eden Müdür Kocagöz burada okul müdürü Hasan Özcan Çağlar ve öğretmenler tarafından kapıda karşılandı. Müdür Çağlar'dan okulun durumu hakkında bilgi alan Milli eğitim müdürü Kocagöz, “2020-2021 eğitim ve öğretim yılına sorunsuz gireceğiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Zaten okul müdürleriniz bu konuda gereken özveriyi gösteriyor” diyerek bu konuda desteğini esirgemeyen tüm eğitimcilere teşekkür etti.

Bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Macar Okul müdürü Çağlar kendilerini ziyaret eden ve desteğini esirgemeyen Milli eğitim müdürü Kocagöz'e teşekkür etti.