Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Visa Türkiye işbirliğinde 27 bankanın da desteğiyle Türkiye ekonomisinin omurgasını oluşturan, yerel kalkınma ve küresel rekabetçiliğin kilit aktörleri KOBİ’lerin, mevcut kapasitelerini artırmak ve yaşam döngülerini sürdürülebilir kılmak amacıyla hayata geçirilen “İşimi Yönetebiliyorum” projesi ikinci eğitim kampı, Batı Akdeniz Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleştirildi.

EN REKABETÇİ SEKİZİNCİ İL

Antalya'dan başlayan 'İşimi Yönetebiliyorum' projesinin açılış konuşmacıları arasında yer alan Batı Akdeniz Sanayi ve İş dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan, Antalya'nın Türkiye'nin en rekabetçi sekizinci ili olduğunu söyledi.

“İŞİMİ YÖNETEBİLİYORUM” ÖNEMLİ BİR PROJE

Ekonomide en kırılgan yapı taşlarından olan KOBİ'lerin dayanıklılığını artırmanın hem bölge hem de ülke için büyük önem taşıdığına dikkati çeken Erdoğan, "Bunu gerçekleştirmenin yolu da KOBİ'lerimizin öncelikle işini yönetebilmesini sağlamaktan geçiyor. Projenin yerel kalkınmayı ve rekabetçiliği geliştireceğine, işletmelerimize, dijital devrimin hız ve verimlilik esaslı yetenekler kazandıracağına inanıyorum. İşimi Yönetebiliyorum projesinin ulusal tanıtımının kentimizden başlatılmasını da anlamlı ve değerli görüyorum" dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Öte yandan TÜRKONFED, VISA, UNDP TURKİYE işbirliğinde ve BAKSİFED ev sahipliğinde gerçekleştirilen, KOBİ’ ler için sürdürülebilirliğe yönelik #İşimiYönetebiliyorum projesi Antalya kampına ALSİAD’ ı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tabaklar, üyelerden; Akif Fakıoğlu, Bilal Kıral, Cengiz Yelken, Emrah Cezirioğlu, Feyzullah Yorulmaz, Hüseyin Karaman, Mehmet Güler, Mehmet Uslu, Osman Pala, Rifat Özdemir, Uğur Haşimoğlu katılım göstererek eğitimle ilgili bilgi aldılar.