MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile Alanya İYİ Parti İlce Başkanı Alper Arıkan arasında ipler iyice gerildi. MHP’li Türkdoğan’ın dün yaptığı “Bugün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Alanya Belediyesi meclisinin almış olduğu bahse konu karar CHP ve İyi Partili Büyükşehir Meclisi üyeleri tarafından reddedilmiştir. Alanya ekonomisin can damarı turizmdir. Alanya’mızda apart otellerin, otellerin ve pansiyonların yıkılıp yerlerine konut inşa edilmesi de turizme ve ekonomimize vurulan en büyük darbedir’’ şeklindeki açıklamasına Alper Arıkan’ın cevabı geç kalmadı.

‘’NEZAKET DİLİMİZİ BİZE BOZDURMA’’

İYİ Parti İlce Başkanı Alper Arıkan açıklamasında ‘’İktidarın Küçük Ortağı MHP ilçe başkanı Sn Türkdoğan’a hatırlatmak isterim ki Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan zihniyetle mücadele eden şanlı partimizin ismi İP değil İYİ Parti’dir. İP kısaltmasını kullanmamasını öneriyorum aksi takdirde nezaket dilimizi bizim de bozacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

‘’AKP HÜKÜMETİNİN YANLIŞ POLİKASI’’

Arıkan, “Ülkemize soktuğunuz sözde mülteci ve sığınmacılar” şeklindeki açıklamasıyla şöyle konuştu:

‘’Bugün MHP, hukuksuz almak istedikleri apart otellerin konuta çevrilmesini engelleme kararına, İtiraz eden millet ittifakına sanki bir suç işlemişçesine ithamlarda bulunarak açıklama yapmıştır.. Şimdi Sn. Türkdoğan’a hatırlatmak isterim ki açıklamasında bahsettiği demografik yapının bozulmasının müsebbibi şuan ortak oldukları Akp hükümetinin yanlış uyguladığı dış politikalar, kontrolsüz sınır güvenliği, oy devşirmek için ülkemize soktuğunuz sözde ‘mülteci ve sığınmacılar’dır”

‘’BİZ BOŞ LAF DEĞİL İCRAAT YAPACAĞIZ’’

Alanya İYİ Parti İlce Başkanı Alper Arıkan, açıklamasını şöyle tamamladı:

‘’Burada toplamı 30 40 adeti geçmeyen apart otelin konuta çevrilmesini engellemeye kalkmak göz boyamaktan ve halkımızı kandırmaktan başka birşey değildir. Anayasaya ve hukuka dayanan bir tarafı yoktur. Hukuksuz bir öneriye İYİ parti’nin destek vermesini beklemeniz de abesle iştigaldir. Ayrıca bahse geçen konut üretimini sizin de meclis üyeleriniz dahil olmak üzere birçok Cumhur ittifakı siyasetçisi bizzat yapmaktadır, lütfen milletimizin aklıyla alay etmeyelim herkes her şeyi biliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar insana. İYİ parti olarak Sn. Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi parayla vatandaşlık verilmesinin kriterlerini ele alacağız ve kontrolsüz girişleri düzene sokarak ülkemizdeki kayıt dışı sığınmacıları kendi memleketlerine yollayarak çözüm yolları oluşturacağız.. Boş laf değil icraat yapacağız’’