HABER – Muammer SOYLU

Alanya’da dürüst esnaflığı ile ön plana çıkan, Doğanay Otel ve Doğan Leader sahibi, duayen turizmci Selçuk Doğan’la ilgili önceki gün Alanya basını, korona virüs sebebiyle hastaneye kaldırıldığını iddia etmişti. Skolyoz rahatsızlığı ve diğer kronik hastalıklarından dolayı yıllardır ilaç tedavisi uygulanan Selçuk Doğan, yayınlanan haberlerin doğru olmadığını belirterek sitem dolu bir açıklama yaptı.

“KORONAYA YAKALANMADIM”

Gazete Alanya’ya verdiği açıklamada Doğan, Alanya basınının kendisi ile ilgili yaptığı haberler karşısında üzüldüğünü, büyük yanlış yapıldığını savundu. Geçmiş yıllarda 2. Lig döneminde Alanyaspor başkanlığı görevinde de bulunan Selçuk Doğan, “Ben aşılarımı tam yaptırmış, düzenli olarak test yaptıran bilinçli bir vatandaşım. Beni aramadan hakkımda ‘Korona virüse yakalandı, hastaneye kaldırıldı’ gibi aslı astarı olmayan haberler yapıldı. Alanya’daki bütün hastaneleri gezin, hiç birisinde Selçuk Doğan’la ilgili kayıtım yok. Yapmayın etmeyin, böyle saçmalık olmaz” dedi.

MEZARDAN ALO DİYORUM

Çıkan haberlerden sonra dünyanın birçok yerinden arayan olduğunu, telefondan görüşmeler yaptığını ifade eden Selçuk Doğan, “Çocuklarıma dedim ki, mezara giderken kullandığım iki telefonumu da yanıma koyun. Arayanlara mezardan alo diyeceğim” sözleriyle olanlara sitem etti.