HABER - Muammer SOYLU

Alanya’da Rotary Kulübü, Türkiye genelinde başlatılan ‘Atma Bağışla, Eğitime Destek Ol’ kampanyası ile elektronik atıkları toplayarak değerlendirecek ve ihtiyaç sahiplerine destek olacak. Bugün Alanya Rotary Kulübü dönem Başkanı Hüseyin Karaman, geçmiş dönem Başkanı Güven Çoban, gelecek dönem başkanı olacak Özgür Gönlüm ve Rotary Kulübü üyesi Alptuğ Bildirici ile birlikte Kargıcak Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette yardıma ihtiyacı olan okulların tespit edilerek destek olunduğunu belirten Başkan Karaman, Kargıcak Ortaokuluna fotokopi makinesi, hijyen malzemesi ve kitap hediye edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Alanya Rotary Kulübü dönem Başkanı Hüseyin Karaman, “Projelerimiz kapsamında RK olarak ihtiyaç ve yardıma ihtiyacı olan okulları tespit ediyoruz. Kargıcak ortaokul Müdürü Fatma Balık’ı arayıp ihtiyaçlarını sorduk. Fotokopi makinesi eksikleri olduğu ifade ettiler. Daha önceki dönemlerde birçok okula bu tür yardımları yapmıştık. İhtiyaç sahibi okullara kitap ve hijyen malzemesi hediye ettik” ifadelerine yer verdi.

Okul Müdürü Fatma Balık ise yardımlarından dolayı Alanya Rotary Kulübü dönem Başkanı Hüseyin Karaman ve üyelerine teşekkürlerini sundu.