HABER - Gazete ALANYA

Alanya’nın Tosmur Mahallesi sahil şeridinde bulunan alt geçit, iki gündür devam eden yaz yağmurları sebebiyle taştı. Vatandaşlar göle dönen alt geçit problemine çözüm üretilmesi için ısrarla diretirken konuyu çözümsüz bırakan yetkililere tepki gösterdiler.

NEDEN SESİMİZ DUYULMUYOR?

Gider problemi olan alt geçidin her yağmurda taşarak göle döndüğünü belirten çevre sakinleri, “Adem Başkanımız her yere gidiyor, ziyaretlerde bulunuyor. Ancak yıllardır şikayet alan bu alt geçit için Karayolları Bölge Müdürlüğüne gidemedi. Neden bizim sesimiz duyulmuyor? Çok mu şey istiyoruz” diyerek yetkililere tekrar uyarıda bulundular.

TURİSTLERE REZİL OLDUK

Pandemi döneminde alınan önlemler kapsamında Rusya’dan Alanya’ya dün başlayan uçuşlar ile birlikte turist sayısının artması bekleniyor. Alt geçitteki rezalete tanık olan turistlerin ise Alanya hakkında ne düşüneceğini sorgulayan vatandaşlar ise, “Sizde yurt dışından gelen vatandaşlar böyle bir manzara ile karşılaşırsa Alanya hakkında ne düşünür? Bu ilçenin yönetimini kötülemez mi? Orada denize girenlere rezil olduk” dediler.