Anneler Günü'ne sayılı günler kala birçok seçenek ve farklı tarz ürünleri aynı çatı altında toplayan Altınbaki Kuyumculuk, özel kampanyasıyla Anneler Günü’nde de yanınızda olacak.

ALIŞVERİŞLERE GRAM VE ÇEYREK ALTIN HEDİYESİ 

Bir süredir devam eden kampanya dahilinde 14 ayar ve pırlanta alışverişlerinde 5 bin TL alışveriş üzerine gram, 10 bin TL üzerine ise çeyrek altın hediye ettiklerini belirten Altınbaki Kuyumculuk sahibi Ömer Ali Baş, “Anneler Günü’nde yüzde 60’a varan indirimlerimiz var. Buna ek olarak 14 ayar pırlanta ve 14 ayar altın takı alışverişlerinde 5 bin TL üzerine gram altın hediyemiz var. 10 bin TL ve üzeri alışverişlerde yine daha önceki aylarda yaptığımız kampanyamız devam ediyor ve çeyrek altın hediye ediyoruz” dedi.

MALİYETE SATIŞ, DEĞİŞİM İMKANI

Altınbaki Kuyumculuk, dev kampanya kapsamında hepsi garantili ve neredeyse maliyetine satılan ürünlerini görmeye davet ediyor. Aynı fiyata aylar sonra bile değişim imkanı sunan Altınbaki için Ömer Ali Baş, “Müşterilerimizin içi rahat olsun. Bizden alışveriş yapan asla pişman olmuyor” dedi. Anneler Günü’nde koşulsuz sevginin, kusursuz armağanı için Altınbaki Kuyumculuğa uğramayı unutmayın.