Haber - Muammer SOYLU

Alanya’nın renkli kişiliğiyle sevilen başarılı doktoru, Alanya Medical Help sahibi ve ünlü Estetik Tıp Dr. Tahsin Biner, Alanya’nın Tepe Mahallesi’ndeki bir akarsu vadisinin hemen yanı başına yapılan ‘Hayrat Çeşmesi’ne sert tepki gösterdi. Biner, “Hayrınız batsın. Betonlara gömülün” dedi, destek yorumlarının ardı arkası kesilmedi.

“BETON UCUBEYİ HAYRAT DİYE DİK”

Alanya’da yaptığı başarılı estetik operasyonlarının dışında açık sözlü, sözünü esirgemeyen ve dik duruşlu doktor Tahsin Biner, kişisel sosyal medya hesabından yapım aşamasındaki çeşme inşaatını sert dille eleştirdi. Dr. Biner, “Şu güzelliği yok et yerine bu beton ucubeyi hayrat diye dik.  İçinde onca balık ve canlıları yok et, yerine beton hayrat dik.  Hayrınız batsın.  Betonlara gömülün...” dedi.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Ünlü Medikal Estetik Tıp Doktoru Tahsin Biner’e gelen destek mesajların bazıları şu şekilde:

Mahmut Doğan: İnsan dünyanın kanseridir.

Adnan Sari: Allah'ın bir başka sureti de olan doğayı katletmenin neresi hayır neresi sevap. Allah belasını versin.

Mustafa Gökce: Yurdum insanı bu. Olmaz olsun böyle insanlık.

Birgül Sözmen: Alanya’ya bakarsınız aynı manzarayı görürsünüz. Yakında bir tek ağaç bile göremezsiniz gecekondu gibi her yer. Şehir planlaması diye bir şey var ama kullanılmıyor. Z kuşağına sağlam betonlar bırakılıyor.

Abdullah Green: Ne hayrı ya onların cehenneme kadar yolu var o çeşmeden bir damla su bile içmem..!

Meral Çetiner: Ne istediğini bilmeyen sonunu düşünmeyen fütursuz insanların olduğu her şeye rant gözüyle bakılan bir ülke haline geldik ne yazık.

Cem Akkaya: Hayrat değil hayret!