HABER – Muammer SOYLU

Trafikte her geçen gün artan vurdumduymazlık ve kural tanımamazlıklar sürücüleri canından bezdiriyor. Alanya’da Hepsinden Home emlak sahibi, Melike Petmezci de başından geçen olaya karşı gösterdiği tutumla herkese örnek oldu. Park yerinde yanına yasak olmasına rağmen aracını park eden bir sürücüye tepki gösteren Petmezci, çıkamadığı için sinirlenerek polise ihbarda bulundu.

“YAŞAMA ŞEVKİMİZİ KIRIYORSUNUZ”

Kural tanımaz şahsa büyük bir ders veren Petmezci, “Atatürk Caddesi’nde park ettiğim aracımın hemen yanına park edip benim çıkmamı engelleyen şahsa söylüyorum. Sizin gibi kural tanımazlar, yaşama şevkimizi kırıp her yeri kirletiyorsunuz. Trafik kurallarını bu denli hiçe saymak inanılır gibi değil.” ifadelerini kullandı.

“ÖDESİN CEZASINI, BELKİ OLMAYAN BEYNİ ÇALIŞIR”

Özellikle trafikte bu tür konulara tepkisiz kalınmaması gerektiğini belirten Melike Petmezci, “Sonunda polisi çağırıp aracı çektirdim. Siz siz olun bu yanlışlara tepkisiz kalmayın. Ödesin cezasını belki olmayan beynine not alır. Bunlar başka dilden anlamazlar. Kul hakkıma girdin, hakkımı helal etmiyorum bu sıcakta maske ile beni beklettiğin için. Yazık size...” dedi.