Alanya’da kurşunlama! Ateş altında kaldı

banner18

Alanya’da dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada kurşunların hedefi olan 1 kişi karın ve bacağından yaralandı.

banner94
Alanya’da kurşunlama! Ateş altında kaldı
29 Nisan 2022 Cuma 09:57

Olay, saat dün akşam 21.30 sıralarında Konaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle Y.L. (37) ile A.C.Ö. (38) sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Y.L. yanında getirdiği satırla A.C.Ö.’yü kovalamaya başladı. O sırada A.C.Ö. daha sonra belinden çıkardığı tabanca ile 5 el ateş ederek, A.L.’yi sol bacağı ve karın bölgesinden yaraladı. A.L. kanlar içinde yere yığılırken, A.C.Ö. ise olay yerinde hızla uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri yaralı A. L.’yi ambulansla hastaneye götürdü. Burada tedaviye alınan A. L.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay sonrası çalışma başlatan Alanya Jandarma Komutanlığı Konaklı Karakolu, kaçan şüphelinin yakalanması için harekete geçti.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.