HABER - Gazete ALANYA

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde Yıldırım Topçu apartmanında uzun süredir eşinden ayrı yaşayan 35 yaşındaki Çiğdem Özdemir, evinde tüpgaz ile zehirlenmeden dolayı öldüğü belirlendi. Eşinden ayrı bir çocuğu ile birlikte yaşayan Özdemir, dün akşam saatlerinde kendisine yakın Annesi Güner Çoker'i aradı ve “Bugün kendini iyi hissetmiyorum. Çocuk bugün sende kalsın diyerek” evladını annesine teslim etti.

Özdemir daha sonra köpeği Lessi’yi yanına alarak bir odaya çekildi. Piknik tüpünü açarak başına geçirdiği naylon torba ile içine gaz çeken kadın hayatını kaybetti. Akşama kadar haber alamayan annesi kızının evine gidince korkunç manzara ile karşılaştı. 112 Acil sağlık ekipleri ile jandarma, Çiğdem Özdemir’i evinde salonda koltuğun üzerinde yatarken cansız vaziyette buldu. Sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edilen Çiğdem Özdemr’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Yapılan ilk incelemede evin içinde aşırı gaz kokusu olduğu ve genç kadının tüpgaz ile zehirlenmeden dolayı öldüğü belirlendi. Olay yerine gelen jandarma ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Özdemir‘in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Alanya’da yaşayan Çiğdem Özdemir’in eşi Osman Özdemir’den uzun süredir ayrı yaşadığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Olay ilgili olarak Jandarma ekiplerince soruşturma başlatıldı.