ÖZEL HABER - Gazete ALANYA

Alanya’nın birçok farklı bölgesinde faaliyet gösteren, başta Antalya olmak üzere Ankara, İstanbul, gibi Türkiye birçok bölgesinde 15’i aşkın Franchise şubesiyle isim yapan Sütçü İmam Dondurma Gıda San. Tic. Ltd. Şti yönetim kurulu Başkanı ve Sütçü İmam Pastaneleri sahibi Hacı Tüylü, Alanya’nın haber portalı Gazete Alanya’nın 2 ay önce gündeme getirdiği ve Sütçü İmam’ın Mahmutlar şubesinde kenar kazığı atıldığına dair yaptığı haberin ardından şubenin bayiliği iptal edildi.

‘’HİZMET KALİTEMİZİ KİMSE LEKELEYEMEZ’’

Sütçü İmam Pastanesi Mahmutlar şubesi müşterisine sattığı su böreğinin kenar kısmından dolayı tepki görmesi üzerine F.G isimli vatandaş, ‘’Yeter artık bu kadar da olmaz. Oldu olacak satın aldığımız ürünü de koymayıp, evimize boş kutuyla gelseydik” demiş ve sosyal medyada yüzlerce olumsuz yorumla eleştiri almıştı. Haberin ardından harekete geçen Hacı Tüylü, yaptığı araştırma sonunda müşterinin haklı olduğunu belirledi. Tüylü, “İnsanlar zor şartlar altında para kazanıyorlar. Ödedikleri paranın karşılığını evlerine en iyi şekilde alış yaparak götürmeleri en doğal hakları. Müşteriye yapılan ayıplı satış karşısında tepkisiz kalamazdık.  Franchise şubemiz bizim hizmet kalitemize uymayınca bayiliğini iptal ettik” dedi.

“GAZETE ALANYA’YA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Hacı Tüylü, 29 Ekim tarihinde www.gazetealanya.com’un “Alanya’da müşteriye ‘Kenar kazığı’ attılar” şeklindeki haberinden sonra ilk önce sahibi olduğu Sütçü İmam Pastanesi Mahmutlar şubesine haksızlık yapıldığını ancak konuyu araştırdıktan sonra haberin doğru olduğunu vurguladı. Sütçü İmam Dondurma Gıda San. Tic. Ltd. Şti yönetim kurulu Başkanı Hacı Tüylü, “Bizlerin görmediği, müşteriye yapılan haksızlığı ortaya çıkaran Gazete Alanya internet sitesine teşekkür ederiz” dedi.