HABER - Yüksel SOYLU

Alanya Kestel Mahallesi’nde yıllardır Efe Market ismiyle hizmet veren Kerim Küçülmez, “Bi ısır”la  fenomen olma yolunda. Kendi işyerinde yaptığı hakiki yüzde yüz dana eti ve kaşarlı tostlarını müşterilerine ikram eden Küçülmez, çektiği videolarda ‘Tost nasıl olmuş bi ısır’ diyerek sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

GÖREN DUYAN GELİYOR

Yılların esnafı Efe Market sahibi Kerim Küçülmez, “İlk zamanlar birkaç arkadaşı tost yerken kameraya alıp yayınladım. Bu görüntüler vatandaşlarımızın ilgisini çekti ki gören duyan işyerimize tostumuzu gelip yemeye başladı. Çok uzaklardan gelerek iş yerimizi ziyaret eden ve tostumuzu yiyen arkadaşlara çok teşekkür ederim” dedi.

‘Bİ ISIR’LA FENOMEN OLMA YOLUNDA

Küçülmez, “Sosyal medyanın çok güçlü bir reklam aracı olduğunu çekip yayınladığım videolardan anladım. ‘Bi ısır’ tadındaki özel yapım sucuk ve kaşar peynirli tostlarımız yiyen ve tadını duyan geliyor. Her gelen ve tostunu yiyen müşterilerini videoya alıp yayınlayan Market sahibi Kerim Küçülmez, “Sosyal medyadan çok olumlu tepkiler alıyorum. Adım adım ‘Bi ısır’la fenomen olma yolunda ilerliyorum” ifadelerini kullandı.