Saha çalışmalarını ve salon toplantılarını eş zamanlı olarak sürdüren CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, bu kapsamdaki yoğun gezi programına Mahmutlar’da devam etti. Sanayi esnafıyla buluşan Özçelik, sıkıntılarını ve taleplerini dinlediği çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren işletmelere hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaret turuna başlayan Özçelik’e, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile partililer eşlik etti.

DEMİR DÖVDÜ, DÖNER KESTİ, İŞ MAKİNESİ KULLANDI

Esnafların, “Başkanın Hası” diyerek samimiyet ve ilgiyle karşıladığı Özçelik, ziyaret sırasında el hünerlerini de gösterdi. Bir demirci esnafıyla karşılıklı, çekiçle örs üzerinde demir döven Özçelik, ardından Sanayi Lokantasındaki müşterilere döner kesti. İşletmeleri teker teker gezen Özçelik, mini ekskavatör iş makinesini de kullanarak, operatöre yardım etti.

KALFA VE ÇIRAKLARA YAKIN İLGİ

Alanya Belediyesi’nde yeni görevleri belli oldu Alanya Belediyesi’nde yeni görevleri belli oldu

Başkan Adayı Özçelik, işletmelerde çalışan kalfa ve çıraklarla da yakından ilgilenirken, görevi devraldıklarında Belediye imkanları dahilinde çıraklık eğitime katkı sağlayacaklarını kaydetti. Özçelik’e, bozuk yollar ve çevre düzenlemesi gibi konularda dert yanan esnaflar, sıkıntılarının acilen giderilmesini istedi. Esnaflar, “Artık bizler de görülmek istiyoruz. Sıkıntılarımız var ve çözüm istiyoruz. Siz çok dürüst ve çok takdir ettiğimiz bir insansınız. Seçimde niyetimiz belli ve çok net. Sizi destekliyoruz. Allah utandırmasın, yolunuzu açık etsin Başkanım” diyerek desteklerini dile getirdiler.

ORTAK AKIL VE LİYAKATLİ KADRO

Sorunların çözüme kavuşturulacağı sözünü veren Osman Tarık Özçelik, “Emeği ve alın teriyle çalışan, Alanya’mızın ekonomisinin lokomotifi değerli esnaflarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Alanya’mızda herhangi bir aksaklığın yaşandığı yere hemen anında müdahale edeceğiz. Şunu unutmamamız lazım. Haksızlığın karşısında hep birlikte durmalıyız. Yoksa bir gün o haksızlık gelir ve yanımızda kimseyi bulamayız. Hak ve adalet hepimize lazım olacak” diye konuştu. Özçelik, Alanya sanayisinin gelişmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için projelerinin olduğunu belirterek, ortak akıl ve liyakatli kadrolarla Alanya için çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.